Mon. Dec 5th, 2022

“Oferta saptamanii”, reducere in bataie de joc

Clienţii hipermarketului Auchan din Iulius Mall şi-au frecat ochii după ce au văzut oferta săptămânii.

Generoasă, conducerea magazinului a decis să le ofere un motiv de bucurie cumpărătorilor, care au avut prilejul, în intervalul 22-26 iulie să cumpere cârnaţi Chipolatas la preţul de 19,90 lei / kg, o „super reducere” de 5 bani faţă de preţul iniţial, scrie Ştiri de Cluj, citat de adevărul.ro.

„Vineri în Auchan Iulius. Am raportat unei angajate, dar a ridicat din umeri. Oferta săptămânii! Super reducere în Auchan Iulius!”, a semnalat unul dintre clienţi.

Foto: Adevarul.ro

Şefii hipermarketului nu au putut fi contactaţi pentru a oferi şi alte detalii despre „oferta săptămânii”.

Sursa: adev.ro/qe2wii

Citeste mai mult: adev.ro/qe2wii

 

DREPT LA REPLICA

RASPUNSUL PRIMIT DE LA AUCHAN:

Ca urmare a acestui articol: https://www.floresti24.ro/oferta-saptamanii-reducere-in-bataie-de-joc/, dorim să precizăm faptul că situația prezentată reprezintă rezultatul unei erori de afișaj, prețul vechi fiind de 24,90 lei, așa cum era semnalat și pe eticheta produsului. Afișul respectiv a fost înlocuit imediat ce eroarea a fost sesizată. 

Regretăm neînțelegerea creată și vă asigurăm că această eroare de afișaj nu a afectat în niciun fel procesul de achiziție pentru clienți, aceștia benefiicind de reducerea completă conform prețurilor afișate pe etichetele produsului.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11