Mon. Dec 5th, 2022

Imobile inundate in urma furtunii de luni. Pompierii au intervenit si in Floresti

In urma ploilor căzute ieri in judetul Cluj, pompierii au fost solicitati să intervina la mai multe locuințe inundate.

Astfel, în cursul zilei de 15.06.2020, ISU Cluj a fost solicitat să intervină ca urmare a manifestarii fenomenelor meteo in Dej, Turda și Florești, după cum urmează:

Două intervenții în Dej – în jurul orei  13.35 pompierii au intervenit la o casa inundata pe strada Mihai Viteazu ca urmare a blocarii scurgerii stradale (pompierii au intervenit pentru decolmatarea sistemului de drenaj stradal ), iar în jurul 14.00, pe str. N. Iorga, pompierii din Dej au fost solicitati pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinte, adancimea apei fiind maxim 5 centimetri.

Trei intervenții în Turda – la ora ora 13.35 copac cazut pe str. Nuferilor, la ora 19.15 au intevenit la o casa inundata pe str. Panait Cerna – s-a intervenit cu o autospeciala si o motopompa, iar la ora 19.44 s-a intervenit cu o autospeciala si o motopompa la casa inundata pe str. Chimistilor.

O intervenție în Florești – in seara zilei de 15.06.2020, pompierii au fost solicitati pentru a evacua apa dintr-un subsol inundat pe strada Ioan Rus.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11