October 1, 2023

Florestenii strang bani pentru victima accidentului de pe strada Eroilor. Persoanei accidentate i s-a amputat un picior!

In seara ziliei de 29 decembrie, in Floresti, pe strada Eroilor, a avut loc un grav accident de circulatie in care au fost implicate doua autoturisme, insa victimele, o femeie de 35 de ani si unul dintre cei trei copii, provin de pe trotuar, din statia de autobuz CTP.

Asa cum va informam in seara acelei zile, strarea medicala a femeii era grava, iar medicii de la UPU au decis sa o transporte la Clinica de Ortopedie pentru salvarea membrelor inferioare.

Din pacate, familia femeii (n.red. Anca Nicoleta Tilinca Petean) a fost chemata sa-si dea acordul pentru amputarea piciorului stang.

Fratele persoanei accidentata a postat pe un grup de socializare din Floresti un emotionant mesaj, iar florestenii, gratie unor pesrsoane cu SUFLET MARE, au decis sa stranga bani pentru a

“Buna, din pacate vin cu vesti proaste. Sunt fratele victimei accidentului de pe strada Eroilor. Dupa operatia de 9 ore doctorii au incercat tot ce sa putut au reusit, sa ii fixeze sa zic asa piciorul, dar vasele de sange nu au facut fata iar la cateva ore familia a fost chemata sa isi dea acordul pentru amputarea membrului stang. Acum, la ora asta, starea ei este stabila dar sansele sunt 50%-50% sa nu apara complicati sper din suflet sa treaca cu bine peste perioada critica sa nu aiba complicatii. Este la terapie intensiva sub observatia permanenta a doctorilor. Va multumesc din suflet in numele ei si a-l familiei mele pentru gandurile bune si solidaritatea voastra.”

 

Florestenii, gratie unor pesrsoane cu SUFLET MARE, au decis sa doneze bani in aceste clipe grele pentru Anca Nicoleta Tilinca Petean si familia ei.

Orice suma este binevenita!

Donatiile se pot face in urmatoarele locatii:

  • Piata Agroalimentara Floresti
  • Floraria Ayana D’Amaris (strada Eroilor, vis-a-vis de Brutarie)
  • Market Florilor
  • Farmacia Arlanda (Florilor/Cetatii)
  • Magazin Alimentar, Florilor nr.10, langa Gradinita Daniela

P.S. Soferul Loganului care a produs accidentul se ocupa cu ciubucaritul pe ruta Floresti-Cluj. Este unul dintre “rechinii care inoata” pe acest si nu sunt “capturati” de catre cele doua Servicii de Politie (Sectia 6 si Locala)!