April 12, 2024

Accident cu victime in Floresti, pe Eroilor. Mama si copil loviti in statia de autobuz!

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta seara in Floresti, pe strada Eroilor, in zona statiilor CTP/Multiserv.ย In accident au fost implicate doua autoturisme.

Insa victimele nu provin din masini, ci de pe trotuar. O femeie de 35 de ani si unul dintre cei trei copii ai sai, care se aflau in statia de autobuz, au fost accidentati. Din informatiile pe care le detinem, femeia a fost lovita destul de grav in zona picioarelor.

Soferul Loganului (CJ 58 MAM) se deplasa in directia Cartier ANL, dar la un moment dat a intors autoturismul, fara sa se asigure, si a lovit frontal Seatul (CJ 17 WFO), care se deplasa spre sensul giratoriu. Din impact, Seatul a ajuns pe trotuar si a lovit femeia si copil. Impactul a fost atat de puternic incat a “reusit” sa deterioreze si baza de metal a copertinei statiei CTP.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, inclusiv unul de la Serviciul Criminalitate, Pompieri/SMURD.

Persoana accidentata a suferit leziuni grave la nivelul picioarelor si a fost transportata la UPU.

In urma verificarilor cu aparatul etilotest a rezultat ca niciunul dintre soferi nu consumase alcool.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei BiriลŸ, a declarat ca cele doua persoane au ajuns la UPU Cluj, iar starea femeii este extrem de grava.

Reprezentantii IPJ au declarat ca un sofer in varsta de 59 de ani din Floresti (n.red. este vorba despre soferul Loganului) a facut o manevra de intoarcere si a lovit o masina (n.red. Seat), care, la randul ei, a ricoลŸat in cele doua persoane.

Imagini preluate de pe filmare – Ovidiu Paslariu.