May 23, 2024

Trei conturi (lei, lire sterline si euro) pentru Anca Nicoleta Tilinca Petean, victima accidentului din Floresti. Donatiile continua!

Donatiile pentru Anca Nicoleta Tilinca Petean, in varsta de 35 de ani (n.red. mama a trei copii), care in seara zilei de 30 decembrie 2017, a fost victima unui stupid accident auto in Floresti, strada Eroilor,  in urma caruia medicii au fo9st nevoiti sa-i amputeze piciorul stang, continua.

Din informatiile pe care le detinem, marti 9 ianuarie 2018, pe ordinea de zi a primei sedinte de C.L. Floresti, primarul Horia Sulea le va propune consilierilor locali aprobarea unei sume de bani pentru ajutorarea Ancai Nicoleta Tilinca Petean.

In acest moment, in Floresti sunt peste 12 locatii unde se pot dona bani, iar familia, prin fratele sau, a tinut sa se adreseze comunitatii florestene.

“Buna ziua. Sunt tot fratele. Vin cu noutati. Astazi starea surorii mele este mai buna, desi nu a depasit perioada critica. Este constienta. I s-a spus ca piciorul nu a putut fi salvat si cu siguranta gandul ca trebuie sa se intoarca acasa la copii o ajuta sa lupte. Familia i-a fost alaturi in permanenta, iar copiii sunt in grija parintilor nostri. Am facut tot posibilul sa nu le lipseasca nimic copiilor si sa treaca si ei mai usor peste aceasta perioada dificila. Cu aceasta ocazie as dori sa multumim medicilor si personalului medical care s-au ocupat de sora mea si care au facut eforturi supraomenesti sa ii reconstruiasca initial piciorul iar apoi sa ne-o pastreze in viata. Va multumim si voua tuturor pentru toate gandurile frumoase si energiile pozitive transmise. La solicitarea voastra si a apropiatilor voi posta conturile in care se pot face donatii pentru sora mea. Ajutorul de la voi va fi folosit pentru perioada de recuperare. In functie de evolutia surorii mele ne vor comunica medicii pasii urmatori, despre care acum ar fi prematur sa va zic. Conturile sunt pe numele tatalui nostru, care este titular, iar sora mea este imputernicita pe aceste conturi. Doresc sa va asigur de transparenta noastra totala in acest proces si va multumesc de acum pentru incredere si solidaritate. Daca este nevoie sa va ofer alte informatii ma puteti contacta la telefon: 0747654124 – Tilinca Ionut“.

Tilinca Constantin:

EUR RO95BTRLEURCRT0026602401

GBP RO53BTRLGBPCRT0026602401

RON CONT DONATII PT PETEAN ANCA NICOLETA RO21 BTRLRONCRT0026602402 BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA AGENTIA FLORESTI