May 23, 2024

UPDATE (ora 17.00) Un grav si stupid accident de circulatie a avut loc in Floresti. Un carucior in care se afla un copil de doi ani a fost lovit de o masina!

ambulanta florestiUn carucior in care se afla un copil de doi ani a fost lovit in plin de o masina in Floresti, pe strada Ioan Rus. Accidentul a avut loc in jurul orei 11.30.

 

UPDATE – ora 17.00: Starea medicala a copilului in varsta de 2 ani lovit de o masina este buna, acesta suferind leziuni minore, care nu i-au pus niciun moment viata in pericol, ne spun sursele noastre din cadrul UPU Cluj, sectia de Pediatrie.

Din primele informatii, caruciorul era impins de mama copilului si in momentul impactului se afla pe CAROSABIL, fiind lovit in plin de o masina care era tractata de un alt autovehicul. Soferul masinii tractate nu ar fi vazut caruciorul, pe care l-a luat pe sus.

“Un echipaj ISU a fost solicitat pe strada Ioan Rus, din floresti, pentru a acorda asistenta medicala unui minor in varsta de doi ani. acesta a fost transporat la UPU Cluj”, ne-a declarat lt. Andrei Biris, purtator de cuvant ISU CLUJ.

Cotidianul FLORESTI24.INFO a publicat pe data de 19 noiembrie materialul “Circulati pe trotuare, de mai puteti!” (http://www.floresti24.info/2015/11/19/circulati-pe-trotuare-de-mai-puteti/), in care atrageam atentia asupra imposibilitatii folosirii trotuarelor din cauza masinilor parcate cu toate rotile, dar si a ingustimii acestora, prin nerespectarea dreptului de proprietate public si privat in perioada 2004-2012.

A fost atasata si o galerie foto!

Accidentul care a avut loc pe strada Ioan Rus este rezultatul acestor ANOMALII!

C.S.