Wed. Dec 7th, 2022

Tipic românesc: Emil Boc (Naşu’) şi Alin Tişe (Finu’) candidează în tandem la Primărie şi Consiliul Judeţean

Liberalii clujeni au validat, în Biroul Permanent Judeţean, tandemul Emil Boc – Alin Tişe pentru principalele două posturi ce vor fi scoase “la concurs” în alegerile locale de la jumătatea anului, ne informeaza ziuadecj.realitatea.net.

tise si boc impreuna

Emil Boc a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidat al PNL pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, în vreme ce Alin Tişe va deschide lista pentru consiliul judeţean şi va fi susţinut de liberali în alegerile indirecte pentru a ocupa funcţia de preşedinte.

Cei doi au mai candidat şi au fost aleşi pe aceleaşi funcţii în 2008, dar tandemul nu a rezistat decât o jumătate de an, pentru că Emil Boc a fost numit premier şi a părăsit clădirea de pe Calea Moţilor pentru a merge la Palatul Victoria.

“Clujul este centrul acestei regiuni şi un pol principal de dezvoltare al României. El a fost un model de guvernare judeţeană până în 2012. În ultimul timp, Clujul a stagnat în dezvoltare datorită incompetenţei şi imposturii politicienilor. În perioada 2008-2012 am demonstrat că se poate realiza ceea ce clujenii aşteaptă: creşterea calităţii vieţii lor. PNL consideră că dezvoltarea Clujului trebuie repornită. Un nou început de normalitate. Aceasta este responsabilitatea tuturor factorilor politici, a tuturor partidelor din Cluj. Ne propunem o guvernare judeţeană eficientă şi performantă. Fără gălăgie şi lamentări. Fără politizarea banilor publici. Cu implicarea tuturor partidelor şi a acelora care doresc binele clujenilor”, a declarat Alin Tişe la finalul şedinţei Biroului Permanent Judeţean, citat de ziuadecj.realitatea.net.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11