May 21, 2024

Strada Razoare intra in reparatii si marti va fi inchisa circulatiei. Se doreste si introducerea de autobuze CTP!

Pe pagina de facebook, primarul Horia Sulea a anuntat inceperea lucrarilor de reabilitare a strazii Razoare. Edilul Florestiului a mai afirmat ca se intentioneaza introducerea de autobuze CTP si in aceasta zona a Florestiului.

 

Demaram interventiile pe Razoare si nu numai. Vor incepe o serie de lucrari de conservare pe traiectul Drumului de Legatura Sud. Lucrarile sunt necesare avand in vedere starea drumului, situatia juridica complexa a executiei Drumului de Legatura si orizontul de timp pana la finalizarea noii proceduri de achizitie publica a unei noi executii. 

Este vorba de lucrari aparte, inedite. Se va incepe cu o portiune de 300 m din strada Razoare, partea de jos. Apoi vor urma verificari, prelevare esantioane, analize de laborator (da, da, la drum !!) si vom continua saptamanile urmatoare, functie si de conditiile meteo, cu Razoare si nu numai… Ulterior ne dorim a introduce pe acel traseu autobuze CTP. 

Astfel, MARTI, 15 OCTOMBRIE, intre orele 9-18, pe str Razoare, sectorul de drum cuprins intre Amethyst si intersectia cu strada Crizantemelor, circulatia auto va fi complet inchisa”, a precizat primarul Horia Șulea.