May 18, 2024

Strada Cetatii II se inchide doua saptamani !

Strada Cetatii II se va inchide complet timp de doua saptamani de miercuri 30 martie pentru realizatea lucrarilor de refacere a strazii.

refacere cetatii 2, 1Prima saptamana va fi inchis complet circulatiei pe tronsonul cuprins intre intersectia cu strada Subcetate si intersectia Cetatii I – Cetatii II – Ioan Rusu si Tautiului, iar in saptamana a doua, strada Cetatii II va fi inchisa pe tronsonul intersectia cu Subcetate pana la virajul de unde incepe strada Cetatii III.

Transportul public de persoane al CTP va suferi si el modificari:

Linia M21 va circula pe urmatorul traseu: Bucium – DN1 Avram Iancu – Poligonului – Tăuțiului – Cetatii I – DN1 Avram Iancu – Sens giratoriu Primarie – Eroilor – ANL.

Se vor infiinta statii noi in zona Tautiului si Cetatii I.

“Strada Cetății II era degradată. Anii trecuți am reparat strada, iar acum am luat decizia de a reabilita complet strada cu refacere fundație și două straturi de asfalt. Acum, întrucât strada nu ar fi rezistat până la vară. Din păcate, după începerea lucrărilor, care erau programate a dura 5-7 zile, am constatat că artera, modernizată în primăvara lui 2012, nu avea o fundație corespunzătoare. De asemenea, s-au constatat nereguli legate de amplasarea unor utilități. Așa că suntem nevoiți a efectua fundația însăși a străzii, precum și o repoziționare de utilități. Lucrări ce nu se pot desfășura cu traficul deschis. Este un șantier neplăcut pentru unii, dar nici făcând slalom printre gropi nu se mai putea circula. Oricum, reabilitarea completă a arterei va aduce un plus confort floreștenilor, strada fiind una folosită de mii de oameni. Atrag atenția că în prima săptămână din strada Florilor nu se va putea intra pe Cetății II ! Recomand accesul spre Cetății 3 – Eroilor!
Legat de acces spre domiciliile din zonă, cel spre Subcetate e rezolvat. Riveranii vor avea cel mai mult de suferit, accesul acestora fiind oarecum îngreunat. Ne cerem scuze față de aceștia și față de toți floreștenii care vor avea de suferit, dar, fără închiderea circulației, nu este posibilă efectuarea unei fundații corespunzătoare unui drum”
a declarat primarul comunei Floresti, Horea Sulea