Wed. May 25th, 2022

Horia Sulea: “Am dispus refacerea in totalitate a strazii Cetatii II. Traseul liniei de autobuz M21 va fi modificat cel mai probabil incepand cu ziua de marti”

Lucrarile de asfaltare a strazii Cetatii II au perturbat serios circulatia rutiera in Floresti, iar acestea vor continua inca cel putin sase zile dupa ce s-a descoperit ca strada nu avea fundatie! Cetatii II a fost asfaltata in 2011 de catre societatea Viarom.

cetatii 2 refacere 2

Primarul Horia Sulea ne-a declarat ca prin demararea lucrarilor de refacere a carosabilului s-a descoperit ca strada nu avea fundatie. Marti, in jurul orei 09.00, reprezentantii societatii Viarom se vor intalni cu primarul Horia Sulea.

“Am dispus oprirea lucrarilor de reparare la stratul de uzura dupa ce s-a constatat ca strada nu avea fundatie. In aceste conditii, singura solutie era refacerea in totalitate a strazii. S-a asternut un strat de piatra mare de cariera, dupa care si celelalte straturi aferente: balast si piatra cariera 0-63. Urmeaza turnarea asfaltului binder si al stratului de uzura si refacerea capacelor de camin si al sistemului colector ape pluviale si acestea fiind grav afectate. Inteleg nemultumirea celor care locuiesc in zona, insa era unica si singura varianta pentru a aduce si strada Cetatii II la nivelul calitativ pe care il regasiti pe Cetatii III, deoarece aceasta a fost asfaltata la inceputul mandatului meu de primar. Diferenta este vizibila. Marti, la sediul primariei, i-am convocat pe cei de la Viarom, inclusiv pe dirigentele de santier care a condus in 2011 lucrarile de asfaltare a strazii Cetatii II, pentru explicatii”, ne-a declarat primarul Horia Sulea.

refacere cetatii 2

Lucrarile de asfaltare a strazii Cetatii II va duce la modificarea traseului liniei de autobuz M21, mai precis la scurtarea acestuia, cel mai probabil de marti. Imediat cum lucrarile de asfaltare vor fi finalizate se va relua vechiul traseu!

refacere cetatii 2, 1

“Luni dimineata voi avea o discutie cu conducerea Companiei de Transport Public Cluj si le voi propune ca traseul liniei de autobuz M21 sa fie modificat cel mai probabil incepand cu ziua de marti, tocmai pentru urgentarea lucrarilor de asfaltare a strazii Cetatii II. Autobuzele liniei M21 vor avea un traseu mai scurt si vor circula pe traseul Bucium-Avram Iancu-Cetatii I-Poligonului, iar autobuzele liniei M26, cu suplimentarile de rigoare a numarului acestora, urmeaza sa preia fluxul de calatori din Cetatea Fetei, Eroilor, Avram Iancu. Cu scuzele de rigoare pentru cei care locuiesc pe strazile Cetatii III, Florilor, Eroilor, Teilor, Stejarului, in aceasta perioada vor fi obligati sa foloseasca statiile de pe Eroilor. Locuitorii vor fi anuntati prin media locala, iar in statii si autobuze vom afisa traseul scurt. Lucrarile de turnare a asfaltului pe strada Cetatii II va dura maximum trei zile si imediat se va relua vechiul traseu M21”, a conchis primarul Horia Sulea.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11