Sun. Feb 5th, 2023

“Bebe Dolaru”, in arest la domiciliu cel putin pana in 10 aprilie

Cocan Sorin Ionuț, ex-functionarul din Primaria Floresti si cunoscut ca ”Bebe Dolaru”, ramane in arest la domiciliu, cel putin pana in 10 aprilie.

bebe dolaru 2

Judecatorul de la Tribunalul Cluj a emis o decizie in acest sens, la inceputul lunii martie. 

„În baza art. 222 alin. 2 şi 7 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă, dispune prelungirea măsurii preventive a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul C. I. S., prin Încheierea penală nr. 69/C/2016 din 11.02.2016, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.03.2016 şi până la data de 10.04.2016. În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.” se arată în soluția pe scurt, conform gazetadecluj.ro.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au dispus, la data de 10 februarie 2016, punerea în miscare a actiunii penale fata Ionuț Sorin Cocan, cunoscut de catre colegii din Primaria Floresti mai mult sub porecla de “Bebe Dolaru”, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita.

Conform probatoriului administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, au rezultat urmatoarele:

“Inculpatul, Ionut Sorin Cocan in calitate de funcţionar public, i-a pretins numitului B.T.F. suma de 1.000 de lei pentru a-l ponta în fişa de prestare a muncii în folosul comunităţii, fără ca cel dintâi să se prezinte efectiv la desfăşurarea activităţilor, B.T.F. aflându-se în perioada de supraveghere ca urmare a unei condamnări definitive şi trebuind să desfăşoare 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

La data de 10 februarie 2016, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 800 de lei.”

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11