Mon. Jan 30th, 2023

ISU Tulcea continua cautarile lui Gabriel Pop

Reprezentantii ISU Tulcea ne-au declarat in aceasta dimineata ca au reluat cautarile lui Gabriel Pop in zona Canalului Sonta, Delta Dunarii.

“Cautarile domnului Gabriel Pop au inceput joi 24 martie, la cateva ore de la producerea accidentului si au continuat pe tot parcursul zilei de vineri. In aceasta dimineata, trei echipaje ISU au reluat cautarile. Vremea este rece si temperatura apei nu depaseste 4 grade. Nu dorim sa facem pronosticuri si nici sa aruncam cu vorbe. Noi continuam sa-l cautam!”, ne-a declarat unul dintre reprezentantii ISU Tulcea.

Foto GABI POP @ FRIENDS

Va reamintim, Gabriel Pop (n.red. in imagine indepartata) in varsta de 43 de ani, patron al firmei Pop Imobiliare din Floresti, se afla impreună cu mai multi prieteni (Ionut Stet, Paul Terhes, ambii cu domiciliul in Floresti, Gigi Stefan, domiciliul in Cluj-Napoca) intr-o mini vacanta în Delta pentru a-si sarbatori ziua de naștere.

Joi 24 martie, in jurul orei 18.00, barca în care se aflau cei patru s-a rasturnat pe Canalul Sontea, după ce ar fi lovit o cioată.

Barca s-a rasturnat, iar Gabriel Pop care nu purta vesta de salvare a ramas langa ambarcatiune si le-a cerut celor trei sa incerce sa ajunga la mal pentru a cere ajutoare. Primul care a ajuns la mal a fost Ionut Stet care a reusit sa se intoarca cu o barca pentru a-si recupera prietenii din apa rece, insa nu i-a recuperat decat pe Gigi Stefan si Paul Terhes.

Pe Gabriel Pop nu l-au mai gasit si nici barca.

Gabriel Pop ar fi implinit vineri, 25 martie, 43 de ani!

P.S. 1. Cu aproximativ o ora si jumatate inaintea producerii accidentului, Gigi Stefan a postat pe pagina sa de Facebook aceasta imagine.

P.S. 2. Cei trei supravietuitori se intorc duminica acasa.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11