Wed. Oct 5th, 2022

Stalpule, mai rezista putin. Cineva de la “Locala” tot te va vedea si ii va raporta administratorului public ca esti pe duca!

Administratia publica floresteana (UAT Floresti) are in “componenta” numai putin de 28 de politisti locali. Asa ne-a iesit la numaratoarea efectuata astazi de pe site-ul Primariei – rubrica “Politia Locala” – iar 15 dintre acestia sunt repartizati in cadrul “Compartiment Ordine si Liniste Publica”, adica la patrulat pe strazi, cate doi sau trei, intr-unul dintre Dusterurile albe aflate in dotare.

Primaria Floresti, pe langa primar si viceprimar, in ordinea numerelor de pe tricouri, mai are in lot si un administrator public, functie publica castigata in urma unui concurs. Mandatul administratorului public se intinde pe o perioada de 4 ani si, in majoritatea cazurilor, incepe si se sfarseste cu cel al primarului, respectiv al viceprimarului.

Postul de administrator public in Primaria Floresti este ocupat in cel de-al doilea mandat al primarului Horia Sulea de catre dl. Stefan Goia.

Din informatiile noastre, administratorul public a primit din partea primarului H.Sulea incredere si putere sporita in administrarea domeniului public Floresti si acest fapt se datoreaza in primul rand pregatirii de baza: POLITIST.

Dl. Stefan Goia a parasit Politia Romana prin Legea Pensionarii Anticipate, cu grad de Comisar.

Insa aceste aspecte sunt mai putin importante in “economia jocului” si acum.

Problema este ca angajatii si subordonatii domnului Goia, care patruleaza pe strazile Florestiului, nu vad sau daca vad nu-i raporteaza ca unii stalpi de iluminat stau sa cada, in urma unor lovituri primite de la unii soferi destepti care incearca sa-si faca loc de parcare pe terenuri neimprejmuite. Ca de ce nu sunt imprejmuite, conform unei Hotarari de C.L. votata si aprobata, deci aplicabila, asta e o alta discutie.

In capatul strazii Florilor, spre exemplu, avem de vreo 9-10 luni, acest stalp ce se incapataneaza sa se supuna legii gravitationale si nu se da cazut, cu toate loviturile incasate. Si nu credem ca doar pe Florilor avem stalpi de iluminat ce nu mai stau drepti.

Ce spuneti domnule administrator public: il schimbam sau il mai lasam pana la lovitura fatala, care sa-l puna odata jos.

Nu de alta, dar sa nu le vina unor floresteni proasta inspiratie de a se poza asa:

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11