April 24, 2024

Spalatoria din sensul giratoriu a fost cumparata si va fi demolata. Florestiul va avea o noua carmangerie!

CIA ABOLIV, conform datelor obtinute de pe site-ul societatii, ” cea mai mare si moderna fabrica de preparate din carne din judetul Cluj”, cu sediul in localitatea Mihai Viteazu (n.red. langa Turda), a achizitionat Spalatoria din sensul giratoriu.

Iar astazi, in cadrul sedintei de C.L. Floresti, ultima din acest an, spera sa obtina aviz favorabil la “Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea Elaborare P.U.D. – RECONVERSIE FUNCȚIONALĂ, ETAJARE, MODIFICĂRI INTERIOARE ȘI SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN SPĂLĂTORIE AUTO ÎN MAGAZIN DE PREZENTARE ȘI VÂNZARE AL PRODUSELOR DIN CARNE”, situat în localitatea Florești, str. Eroilor, nr. 2A, având ca beneficiar pe S.C. CIA ABOLIV S.R.L.”

Cine este CIA ABOLIV?

“CIA Aboliv este cea mai mare si moderna fabrica de preparate din carne din judetul Cluj.
Existand oportunitatea oferita de programul SAPARD, in anul 2005 s-a depus o cerere de finantare pentru un proiect care consta intr-o fabrica noua pentru preparate din carne, situata tot in localitatea Mihai Viteazu, dar in alta locatie. In octombrie 2006 s-a dat in folosinta fabrica noua, care corespunde normelor U.E., cu o capacitate de aprox. 20 t preparate / zi. Tot in anul 2006 s-a imbunatatit si linia tehnologica, prin achizitionarea de noi utilaje performante. Capacitatea de productie a crescut la aprox. 45 t / zi, s-au creat noi locuri de munca, in prezent societatea avand 350 angajati, o capacitatea de productie de 80 t / zi si o cifra de afaceri de aproximativ 15 mil euro.

In anul 2007 s-au implementat sistemele HACCP si ISO9001:2000, obtinandu-se si Autorizatia Veterinara de Schimburi Intracomunitare. La ora actuala producem peste 200 de produse din toata gama de preparate din carne. Produsele noastre se vand sub doua brand-uri cunoscute si apreciate de multa vreme pe piata: BRIO si APETIT. Calitatea acestor produse ne face sa fim prezenti in marile retele de supermarket-uri cat si pe piata traditionala.” – http://cia-aboliv.ro/

Productia actuala a celei mai mari fabrici de mezeluri din comuna Mihai Viteazu, judetul Cluj, se ridica la aproximativ 25 de tone de preparate din carne pe zi.

Produsele corespund standardelor intracomunitare HACCP si ISO 9001:2000.

Vizitati categoriile de produse si preparate din carne produse de CIA Aboliv

Produsele noastre se vand sub doua brand-uri cunoscute si apreciate de multa vreme pe plan national: APETIT; BRIO; CASA TURDEANA; SALINATE

CIA ABOLIV detine si patru magazine: doua in Turda, unul in Campia-Turzii si unul in comuna Mihai Viteazu.