May 22, 2024

Si-a taiat sotia cu cutitul si in prezenta politistilor s-a injunghiat in abdomen

La data de 13 martie a.c., în jurul orelor 13:20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, a fost sesizat prin SNUAU 112,  despre faptul că un bărbat ar fi agresat o femeie.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, iar polițiștii au constatat că o femeie prezenta mai multe răni produse cu un obiect tăietor înțepător.

La vederea poliţiştilor, agresorul, un bărbat de 44 ani, din  municipiul Cluj-Napoca s-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie pe care îl avea în mâna, în zona abdominală.

Ambii soţi au fost transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca, unde li s-au  acordat îngrijiri medicale

Din primele verificări efectuate de polițiști  a rezultat că bărbatul, care se afla în proces de divorț cu femeia de 38 ani, ar fi  venit la apartamentul soacrei sale, unde bănuia că se află soţia sa, ar fi pătruns în interior cu forţa, după care a avut loc o altercaţie între ei, acesta agresând-o pe femeie.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale, sub coordonarea unității de parchet competente.