May 18, 2024

23 Martie este Termenul Limită de depunere a declaraţiei de impunere pentru taxa specială de salubrizare!

Au mai ramas doar 10 zile pentru depunerea obligatorie a declaratiei de impunere pentru taxa speciala de salubrizare.

Persoanele fizice sunt obligate la plata taxei speciale de salubrizare în funcţie de numărul de persoane din fiecare familie, respectiv numarul locatarilor existenţi la adresa respectivă ( membri de familie, rude, chiriaşi, flotanţi, etc).

Persoanele juridice sunt obligate la plata taxei în funcţie de volumul de deşeu generat/lună.

// Clic pe foto pentru imagine marita //

Pentru imobilele – proprietate pe care le deţin, locuite sau nelocuite, proprietarul este obligat să îşi completeze declaraţia de impunere pentru stabilirea taxei speciale de salubrizare prevăzută în anexa 1 pentru persoanele fizice şi anexa 2 pentru persoanele juridice la prezentul regulament.

// Ghena de Deseuri pe…”sortimente”. INITIATIVA APARTINE ASOCIATIILOR – OXIGEN 2 – Strada Stadionului, langa Terenul de Fotbal si Parcul de Joaca!!! //

Termenul de depunere a declaraţiei de impunere pentru taxa specială de salubrizare este de 30 de zile de la data aprobării prezentului regulament, adica TERMEN LIMITA 23 MARTIE!!!

Declaraţia de impunere se depune la sediul Primăriei comunei Floreşti şi online pe adresa salubritate@floresticluj.ro, însoţită de Cartea de identitate/ buletinul de identitate al proprietarului, respectiv CUI-ul societăţii.

PLATA

In numerar la ghiseul Directiei Economice, Birou Taxe si Impozite, Caserie al comunei Floresti situat pe strada Avram Iancu, nr. 170, localitatea Floresti.

Mandate postale si ordine de plata – beneficiar Comuna Floresti, CUI: 4485391, IBAN: RO07TREZ21621360206XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca.

Plata on line – prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro:
• Plata fara autentificare – se alege optiunea „Plata fara autentificare”

• Plata cu autentificare – se alege optiunea „Plati cu autentificare” in cazul in care se detine un cont de acces pentru Sistemul National Electronic de Plata online cu cardul bancar, prin aceasta modalitate se pot plati numai impozite si taxe existente la rolul nominal unic al contribuabilului.

Taxa de salubritate a fost stabilita la 6,5 LEI / PERSOANA pentru PERSOANELE FIZICE SI 60 LEI / MC pentru PERSOANELE JURIDICE.