April 12, 2024

Sedinta extraordinară de C.L. Florești pentru două proiecte importante: Modernizare strada Eroilor (acoperirea Văii Sănăslaului) și Centrul cultural , baza sportivă și de agrement

Marti, 14 februarie, de la ora 16.00, va avea loc o sedinta extraordinara de Consiliu Local, pe ordinea de fiind trecute trei Proiecte de Hotarari.

Doua dintre acestea privesc inceperea demersurilor pentru intocmirea documentatiilor si intierea  procedurilor de achizitii pentru modernizarea strazii Eroilor prin acoperirea Vaii Sanaslaului, respectiv construirea “Centrului cultural , baza sportiva si de agrement” in de acum fostul poligon mic, strada Tautiului.

Sedinta a fost convocata de catre primarul Horia Sulea.

Iata Ordinea de Zi:

1. Proiect de hotărâre privind începerea demersurilor pentru întocmirea documentatiilor și inițierea procedurii de achizitie de servicii pentru obiectivul ” Modernizare strada Eroilor în comuna Florești, jud. Cluj”

2. Proiect de hotărâre privind începerea demersurilor pentru întocmirea documentatiilor și inițierea procedurii de achizitie deservicii pentru obiectivul “Centrul cultural , baza sportivă și de agrement în comuna Florești, jud. Cluj”.

3. Proiect de hotărâre privind întocmirea documentațiilor și inițiereaprocedurii de achizitie de servicii pentru asigurarea durabilității proiectului ” Florești- străveche vatră istorică și ecumenică”.