Wed. May 25th, 2022

Se va vota rectificarea bugetului local pe 2016!

Primarul Horia Sulea a convocat pentru ziua de joi, 20 octombrie, ora 16.00, Consiliul Local. Pe ordinea de zi sunt trecute un numar de 15 proiecte de hotarari. Vezi ordinea de zi.

cons local fl 25 august 2016 004

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local rectificat pe anul 2016.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție bugetară la data de 30.09.2016.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de funcționare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj pentru anul 2016.

4. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului Consiliului local în Consiliul de administrație al Grădiniței ” Prietenii lui Mickey”
Florești.

5. Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii unei străzi în localitatea Florești.

6. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului Consiliului local în comisia de asigurare a calității educației (CEAC) a Școlii Gimnaziale Luna de sus pentru anul școlar 2016-2017

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii scrisorii de garanție acordată de Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA pentru restituirea avansului solicitat pentru proiectul “Înființare centru de informare și promovare turistică în clădire existentă” finanțat în cadrul Programului PNDR, Măsura 313 – „Incurajarea activitatilor turistice”.privind aprobarea prelungirii scrisorii de garanție acordată de Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA pentru restituirea avansului solicitat pentru proiectul “Înființare centru de informare și promovare turistică în clădire existentă” finanțat în cadrul Programului PNDR, Măsura 313 – „Incurajarea activitatilor turistice”

8. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului consiliului local în Consiliul pentru Dezvoltarea Regională a Regiunii de Dezvoltare Nord Vest.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării de servicii de asistență, consultanță și reprezentare juridică a Consiliului Local Floresti .

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru P.U.Z. și construire și dotare service autovehicole, bransamente și racorduri, organizare de șantier și imprejmuire, Situate în comuna Florești, satul Luna de sus, având ca beneficiar pe S.C. LUKACOM INVEST SRL .

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUD ” Construire imobile de locuințe colective S+D+P+2E+M/R și modificări structurale la construcția autorizată cu AC nr. 350/09.06.2016, situate în localitatea Florești, str. Valea Gărboului/Strada Răzoare,beneficiar Pop Cosmin Mihai și Beudean Cornel Radu.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru P.U.D. construire un imobil cu regim de înalțime P cu funcțiunea de alimentație publica cu specific zonal și 3 corpuri de locuințe individuale cu regim de înalțime de la D+P la P, situate în localitatea Florești, str. Mănăstirii f.n., având ca beneficiar pe COLDEA MIRELA LUDMILA.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru P.U.D. Construire imobil de locuințe colective D+P+3E+M, situat în localitatea Florești, zona Dealul de jos, având ca beneficiari pe CICIO VLAD.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru P.U.Z. Construire trei imobile cu destinația hale de depozitare amenajare incintă situat în localitatea Florești, zona Hotarlab , având ca beneficiar pe ILE SAMUIL.

15. Proiect de hotărâre prvind aprobarea documentației pentru PUD “Construire două imobile de locuințe colective cu regim de înălțime P+E+Er” situate în localitatea Florești, Strada Sub Cetate FN (Corelat cu PUZ avizat cu HCL Nr. 63/2015), având ca beneficiari pe Rusu Augustin, Rusu John, Stan Elena Elvira, Rusu Emil, Maja Maria, Maja Ioan, Maja Adela, Rusu Mircea Octavian, Rusu Călin Adrian, Rusu Gelu Dan.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11