Wed. May 25th, 2022

Florestiul are de astazi Serviciu Public de Evidenta Persoanelor!

Primăria comunei clujene Florești a inaugurat, astazi, Serviciul Public Comunitar de Evidența Persoanelor, aceasta fiind singura primărie de comună din tară care deține un asemenea serviciu.

evidenta-persoanelor-019

Pentru început se vor elibera doar buletine, dar în viitor sper să se ajungă și la pașapoarte sau la preluarea de documente pentru înmatriculare auto. Idea infiintarii acestui serviciu mi-a incoltit in minte în urma cu cativa ani, atunci cand in Florești s-a venit cu caravana pentru întocmirea cartilor de identitate. De astăzi, floreștenii nu trebuie sa mai meargă in Cluj-Napoca pentru a-și face buletin sau să astepte caravana”, a declarat primarul Horea Șulea.

evidenta-persoanelor-027

Investiția pentru implementarea serviciului de Evidența Populației s-a ridicat la 100.000 de lei și a fost suportată complet de Primăria Florești.

evidenta-persoanelor-028evidenta-persoanelor-032

La inaugurarea Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor a participat si subprefectul Gyorke Zoltan si Mihaela Carmen Filip, directorul Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor din cadrul C.J.Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11