Wed. May 25th, 2022

Daca va pasa, miercuri la 18.00, nu stati in casa…

si veniti la Sala de Sport “Cetatea Fetei” (cartier ANL), unde Agentia pentru Protectia Mediului Cluj s-a decis, in urma numeroaselor plangeri formulate, sa organizeze o DEZBATERE PUBLICA… PENTRU EMITEREA (UNEI NOI, A TREIA!) AUTORIZATIEI INTEGRATE DE MEDIU a FERMEI DE PUI DETINUTA DE CATRE FAMILIA COBORZAN!

pui-prajit

Aerul curat pe care-l “inspiram si respiram” de aproximativ trei luni ar trebui sa va dea puterea sa urcati dealul pana la Sala de Sport si sa le transmiteti reprezentantilor APM Cluj…AJUNGE!

O participare masiva, de cel putin 400-500 de persoane, credem ca le-ar da de gandit organizatorilor, celor de la APM Cluj, care nu s-au obosit deloc cu MEDIATIZAREA DEZBATERII, si i-ar aduce in situatia de a se gandi de trei ori si a nu mai RE(RE-RE)AUTORIZA FERMA de PUI DETINUTA de catre FAMILIA COBORZAN.

Absenteismul, maine, MIECURI 19 OCTOMBRIE, nu primeste scuze si nici scutiri medicale, chiar daca te numesti Gheorghe Vuscan prefect de Cluj, Alin Tise presedinte de Consiliu Judetean, Ioan Oleleu director DSV Cluj, Mihai Moisecu-Goia director DSP Cluj si, de ce nu, DNA!

C.S.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11