April 18, 2024

Restrictii de circulatie pe viitorul Drum de Ocolire Sud

În zilele de 20, 21, 22 decembrie 2017 între orele 9-17 se închide accesul auto pe Tronsonul viitorului drum de Ocolire de pe partea de Sud, concret pe str Crizantemelor, tronson intre str Tautiului si str. Razoare.

Motivul: efectuarea de lucrări introducere-reabilitare-conectare uilitati, concret – săpături de adâncime pe calea de rulare.

“Lucrările sunt absolute necesare pentru un plus de confort celor din partea de Est a Floreștiului și pentru viitoarele lucrări de pe Drumul de Ocolire Sud. Locuitorii de pe Narciselor și Margaretelor vor avea acces.

Mai aflu ca unii fosti primari – conjucturali și nealeși – de municipiu – au halucinații hibernale și elucubrează pe teme ce nu țin de UAT în care au fost aleși, găsind miraculosul motiv pentru care traficul din Cluj (ca de altfel din orice mare urbe) este infernal. Eu îi liniștesc pe toți floreștenii: Drumul de pe Nord nu dispare. Și nu se va inchide când și cum vor unii ce se trezesc povestind abracadabrant”, a postat pe pagina sa de facebook primarul Horia Sulea.