A venit si randul concernului MEGA IMAGE sa deschida un magazin in Floresti. Se deschide Vineri!

Spatiul ales de concernul MEGA IMAGE pentru deschiderea primului magazin in Floresti este situat la parterul ultimului imobil construit din cadrul ansamblului LUXOR 2, strada Florilor.

(Foto – 26 iulie 2017)

Pe data de 27 iulie, am publicat informatia conform careia PROFI ar fi trebuit sa deschida in acest spatiu un magazin de tip CITY, doar ca intelegerea dintre dezvoltatorul imobiliar si conducerea societatii a cazut, iar PROFI CITY s-a mutat pe strada Tautului, in imediata apropiere a Parcului Poligon.

(Foto – 18 decembrie 2017)

In cele din urma, dezvoltatorul imobiliar a batut palama cu MEGA IMAGE iar deschiderea magazinului va avea loc VINERI, 22 DECEMBRIE!

5 thoughts on “A venit si randul concernului MEGA IMAGE sa deschida un magazin in Floresti. Se deschide Vineri!

  1. Ieri am cumparat ,de la Mega Image Floresti,2 ardei rosii la reducere de 50%.Am ajuns acasa si i-am scos din ambalaj si mare mi-a fost mirarea ca ambii erau stricati,am reusit sa recuperez aproximativ cantitatea unei bucati.In concluzie cumparatorii sunt pacaliti iar magazinul si-a recuperat investitia! Rusine Mega Image!

  2. Bine ati venit si in Floresti ,dar daca tot suntem in zona rurarala nu inseamna ca trebuie sa fim pacaliti.Ieri am cumparat 2 ardei rosii avand reducere de 50% insa mare mi-a fost mirarea cand amajuns acasa si i-am despachetat pentru ca ambii erau stricati .Daca era sa recuperez ceva din ei era aproximativ cantitatea unei bucati.Deci Mega Image si-a recuperat investitia iar clientii sunt pacaliti! Rusine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wso shell
indoxploit shell
alfa shell
priv8 shell
sadrazam shell
k2l33d shell
bypass shell
stupidc0de shell
r57 shell
b374k shell