Fri. Sep 30th, 2022

Proasta crestere, nesimtirea si mitocania, infunda canalizarile in Floresti!

Angajatii Companiei de Apa Somes SA au efectuat in cursul zilei de duminica lucrari de desfundare a canalizarilor in Floresti si i-au cerut primarului sa posteze pe pagina personala de facebook imagini cu “pretioasele” obiecte scoase si care determina infundarea acestora. In 2016, din canalizarea de pe str. A.Iancu, a fost scoasa o oaie.

Ca de fiecare data, marturie stau desele apeluri la civilizatie insotite si de imagini, angajatii C.A.S. SA au fost nevoiti sa scoata din canalizari: CARPE (tricouri, maieuri, chiloti), PET-uri, SERVETELE UMEDE si nelipsitii PAMPERSI.

“Cam aşa arată cele scose din canalizarea din Floreşti, astăzi, duminică, 14 aprilie, de către muncitorii de la Compania de Apă Someş. Evident, lucruri ce nu ar avea ce căuta în canalizare. În aceste condiţii, de utilizare cu maximă nepăsare (ca să nu spun nesimţire) a canalizării, da, vom avea dese refulări ale sistemului de canalizare. Şi nu din cauza vreunei subdimensionări, ci, pur si simplu, a folosirii greşite a canalizării. În canalizare se aruncă hârtie igienica şi…atât. Nu şerveţele umede, nu pamperşi, nu PET-uri, nu cârpe, nu alte lucruri. Dar, se pare că unii floreşteni înţeleg mai greu aceste aspecte elementare ale civilizaţiei şi bunului simţ. Civismul adevărat începe la lucruri mărunte, inclusiv la folosirea corectă a canalizării. Gradul de civilizaţie se măsoară inclusiv în folosirea corectă a canalizării (…) Aş prefera ca civismul şi civilizaţia să presupună o utilizare corectă a sistemului de canalizare. Sunt convins că se poate”, a scris primarul Florestiului pe Facebook.

P.S. In 2016, pe 2 noiembrie (vezi materialul http://fl24.acfasolutions.com/2016/11/02/o-oaie-moarta-scoasa-din-canalizarea-din-floresti-vezi-imagini/), angajatii CAS SA au scos din canalizarea de pe strada Avram Iancu o oaie, cu capul lipsa, pentru ca proprietarul acesteia sa nu poata fi identificat dupa crotalul ovinei.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11