September 25, 2023

C.A.S. SA da niste comunicate din care fiecare intelege ce vrea. Adevarul il aflam la robinet!

Compania de Apa Somes SA a dat publicitatii un comunicat prin care incearca sa explice de ce in cursul dupa-amiezii si chiar serii de duminica, pe anumite strazi din Floresti, din partea de sud a comunei, a sistat furnizarea apei.

Din pacate, modul in care a fost el redactat nu explica “clar si raspicat” daca astazi, 15 aprilie, mai este valabila sistarea apei, conform anuntului publicat cu doua zile in urma pe site-ul institutiei.

Acesta este comunicatul dat pentru explicarea AVARIEI:

“Având în vedere amploarea si gravitatea avariei care a avut loc pe rețeaua de canalizare din localitatea Floresti, programată a fi rezolvată Luni, 15 aprilie 2019, în intervalul orar 8.30-16.00, a fost necesară întreruperea furnizării alimentării cu apă azi (n.red. IERI), 14 aprilie 2019, pentru a se putea remedia problema. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”

In aceasta dimineata, multi floresteni dintre cei care au lecturat comunicatul se intrebau daca astazi, 15 aprilie, Compania de Apa Somes SA va mai sista furnizarea apei… sau NU si treaba a fost rezolvata definitiv duminica.

Raspunsul l-am gasit la robinet: APA CURGE cu PRESIUNE!

P.S. Compania de Apa Somes SA ar fi bine sa-si schimbe comunicatorul sau stilul in “doi peri” de a explica o AVARIE…PROGRAMATA.