September 27, 2023

Primarul Florestiului ne ofera amanunte legate de lucrarile la Drumul Ocolire Sud. Vezi si imagini!

Pe pagina personala de socializare, primarul Florestiului, Horia Sulea, a postat in cursul serii de ieri un scurt comentariu legat de stadiul lucrarilor la Drumul Ocolire Sud. Postarea a fost insotita de mai multe fotografii.

Va redam comentariul integral:

“La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo (intersectie Drum – bretea DN) si la traiectul drumului de la Nord de Vivo. In perioada urmatoare se va trece la decopertarea strazii Crizantemelor si realizarea fundatiei la nivel -3 metri, precum si pozarea unor utilitati. 

De asemenea, pentru a veni in intampinarea locuitorilor din zona Magnoliei si mai ales Narciselor, administratia publica locala, cu spijinul si acceptul proprietarilor din zona, a realizat o cale de comunicatie, un drum care leaga Narciselor de Magnoliei.

Astfel, cei de pe Narciselor nu vor mai trebui a intra pe Crizantemelor, adica pe traiectul Drumului de Ocolire, ci prin Magnoliei vor avea acces direct in Tautiului. Asa cum spuneam, interventia pe traiectul drumului nu este posibila, intregul aliniament fiind predat executantului lucrarii”, a comentat primarul H.Sulea.