May 22, 2024

Primarii Horia Sulea si Valentina Carastan au semnat actul de infratire a localitatilor Floresti si Slobozia Mare (Republica Moldova)

In Floresti, festivitatile dedicate Zilei Nationale a Romaniei au durat doua zile. Miercuri, 30 NOIEMBRIE, a fost inaugurata Gradinita de pe strada prof. Ioan Rus, iar doua ore mai tarziu a fost data in folosinta Statia ISU-SMURD, ambele obiective fiind realizate exclusiv din bugetul local.

act-de-infratireact-de-infratire-2act-de-infratire-4act-de-infratire-5

Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului romanesc, a fost precedata de intonarea imnului de stat si de o slujba religioasă oficiata în fata Monumentului Eroilor, oficiata de un sobor de preoti. La acest eveniment au participat si cei 39 de membri ai delegatiei localitatii Slobozia Mare din Republica Moldova.

te-deum-1-decembrie-2016

Ieri dupa-amiaza, in sala de consiliu local,  a fost SEMNAT ACTUL DE INFRATIRE a LOCALITATILOR FLORESTI si SLOBOZIA MARE (Republica Moldova), iar seara de 1 DECEMBRIE a continuat cu un spectacol folcloric la Sala de Sport “Cetatea Fetei” si incheiat cu un splendid foc de artificii.

1-dembre-spectacol