April 24, 2024

Statia ISU-SMURD FLORESTI a devenit operationala. Vezi imagini de la inaugurare!

Serviciul Voluntar de Urgenta Floresti din cadrul Primariei Floresti si-a incetat existenta odata cu darea in folosinta a Statiei ISU-SMURD.

operationala-statia-isu-smurd-001operationala-statia-isu-smurd-015

Statia ISU-SMURD Florestiย ย dispune de 4 boxe pentru autospeciale, dormitoare, sala de mese, sala de studiu, sala de ศ™edinte, bai, bucatarie, centru de comunicare, spatii de recreere si a devenit OPERATIONALA din aceasta dupa-amiaza, imediat dupa incheierea festivitatii de inaugurare, la care au fost prezenti inspectorul sef ISU Cluj, colonel Ion Moldovan, primarul Horia Sulea, consilieri locali, depuatul PNL Adrian Oros si numerosi floresteni.

operationala-statia-isu-smurd-004operationala-statia-isu-smurd-005operationala-statia-isu-smurd-006operationala-statia-isu-smurd-022

Colonel Ion Moldovan a tinut sa le multumeasca de acum fostilor angajati SVSU Floresti pentru eforturile facute in ultimii patru ani si pentru cele doua autospeciale donate ISU Cluj, primarului Horia Sulea si consilierilor locali pentru aceasta investitie facuta exclusiv din banii UAT Floresti.

“Din momentul incheierii acestei festivitati sunt pe interventii. Sa speram ca nu vom avea prea mult de lucru in Floresti. Aceasta investitie a fost imperios necesara si va multumesc tuturor”, a declarat colonelul Ion Moldovan.

operationala-statia-isu-smurd-029operationala-statia-isu-smurd-036

Primarul Horia Sulea a tinut sa sublinieze importanta infiintarii Statiei ISU-SMURD Floresti.

“Nicio investitie nu este prea mare cand vorbim despre viata, care, cateodata, se masoara in minute. De astazi, prin aceasta investitie, florestenii sunt mai in siguranta si va multumesc tuturor pentru eforturile facute”, a afirmat primarul Horia Sulea.

operationala-statia-isu-smurd-032operationala-statia-isu-smurd-033

In finalul festivitatii, edilul localitatii Floresti i-a inmanat colonelui Ion Moldovan STEAGUL PRIMULUI SERVICIU DE POMPIERI FLORESTI INFIINTAT IN 1927.

“Domnule colonel permiteti-mi sa va predau steagul primului serviciu de pompieri Floresti infiintat in 1927, dupa devastatorul incendiu care a avut loc in 1925”, a spus primarul Horia Sulea.

FOTO: FLORESTI 24.ro