May 28, 2023

Cum se poate sau nu rezolva CRIZA GUNOAIELOR. Vezi un interviu al primarului horia Sulea si datoriile Asociatiilor de Proprietari/Firme de Administrare catre Quatro Eco Salub!

Ziua Nationala a Romaniei a fost si s-a sarbatorit intr-un mod aparte in Floresti, prin inaugurarea Gradinitei de pe strada prof. Ioan Rusu, Statiei ISU-SMURD de pe strada Eroilor si infratirea cu localitatea Slobozia Mare din (inca) Republica Moldova, insa toate aceste fapte pozitive sunt “acoperite”, din pacate, de mormanele de resturi menajere neridicate in unele zone ale Florestiului de cateva saptamani bune.

baica-057

Societatea Quatro Eco Salub si-a inceput activitatea in luna iunie 2009, in urma castigarii unui Proiect finantat prin programul Pgare 2005-CES, fiind infiintata de catre UAT-urile Floresti, Gilau, Capusu Mare si Maguri Racatau.

Altfel spus, ACTIONARII acestei societati sunt Consiliiile Locale Floresti, Gilau, Capusu Mare si Maguri-Racatu.

Din pacate, fara misto (!), Quatro Eco Salub este SINGURA societate din Romania cu acest obiect de activitate care se afla in COLAPS FINACIAR. Toate celelalte societati prospera din GUNOAIELE PE CARE LE PRODUCEM ZILNIC, iar patronii acestora se lafaie in bani!!!

La inceputul lunii septembrie (n.red. uite aici doua materiale: Aici si Aici ) inlocuirea manageruli Livia Baica ar fi trebuit sa se produca, dar nu a mai avut lo. I s-a dat in continuare credit si a primit din partea celor patru actionari o “mana de ajutor” in persoana lui Florin Otrocol.

Prin multe interventii, chiar multe, CRIZA GUNOAIELOR in Floresti, pornita in vara anului si “EXCELENT MANAGERIATA” de catre CEL MAI PENIBIL SI NESIMTIT PREFECT PE CARE L-A AVUT CLUJUL VREODATA – PESEDISTUL GHEORGHE VUSCAN – a fost rezolvata, dar DATORIILE societatii catre diversi furnizori s-au inmultit, asa cum si DATORIILE ASOCIATIILOR de PROPRIETARI SI A FIRMELOR DE ADMINISTRARE nu au cunoscut o curba descendenta.

In acest moment, datoriile florestenilor catre Quatro Eco Salub se aproprie de 1 milion de lei, adica aproximativ 225.000 de euro!!!

Floresteanul bun platnic, cu cheltuielile la zi, are toate motivele din lume sa fie suparat si nervos ca nu i se ridica gunoiul, insa el trebuie sa inteleaga ca DATORIILE EXISTA SI SUNT URIASE, iar apoi SA-L INTREBE PE PATRONUL FIRMEI DE ADMINISTRARE: CE AI FACUT U BANUL MEU? TE-AI JUCAT CU EL? TI-AI MAI FACUT O FIRMA SI CU BANII ADUNATI ITI PUI SOCIETATEA PE PICIOARE? TI-AI FACUT CONCEDIUL CU BANII MEI SI AI ALTORA???

La ultima sedinta de AGA a Quatro Eco Salub, reprezentantii UAT-urilor au votat majorarea capitalului social cu 1 milion de lei, Florestiului revenindu-i conform actiunilor detinute aproximativ 450.000 lei, iar primarul horia Sulea va onvoca pentru ziua marti, 6 Decembrie, o sedinta de indata a C.L. Floresti. Este putin probabil ca alesii locali sa voteze aceasta majorare de capital, pe care nici primarul nu o agreaza.

Ieri, primarul Horia Sulea a acordat un interviu canalului de stiri DIGI24, pe care va invitam sa-l urmariti cu mare atentie, iar pe pagina sa de facebook a postat un LINK cu DATORIILE ASOCIATIILOR de PROPRIETARI si A FIRMELOR de ADMINISTRARE catre Quatro Eco Salub!

Documentul se poate descarca de aici: restante-asociatii.xls