December 2, 2023

Primaria Floresti a preluat spatiul fostei Gradinite “Mickey Mouse”. Vezi ce declara primarul Horia Sulea inaintea deschiderii gradinitelor!

Horia Șulea, primarul Floreștiului, declară că au fost găsite soluții pentru ca toți copiii de grădiniță să înceapă cursurile. Astfel, spatiul Gradinitei “Mickey Mouse”, de pe strada Florilor, cu o capacitate de 140 de locuri, a fost preluat de catre admistritatia locala in urma unui concurs de oferte lansat la mijlocul lunii iunie.

Toți copilașii care aveau vârsta legală pentru grădiniță au fost încadrati într-o grupă de grădiniță, prin eforturi colosale și proceduri de închirieri spații adecvate. Toate cererile au fost rezolvate pozitiv, găsindu-se locuri pentru fiecare copilaș. Grădinița va începe fără probleme legate de locuri și în deplină siguranță sanitară.
În aceste condiții, gata, la Florești nu mai avem o problema cu locurile la gradiniță. Cu toate acestea, da, avem în derulare proiectul privind realizarea a încă unei grădinițe. Vă reamintesc, o nouă instituție școlară, o școală clasele 0-8, se va construi în zona Eroilor- Porii, demers care este deja aproape de licitația privind execuția.
În acest moment, la Gradinita cu program prelungit din Cetatea Fetei avem 241 copilasi (9 grupe: 3 grupe mici, 2 mijlocii, 2 mari, 1 de limba maghiară și una cu program normal), la Grădinița cu program prelungit de pe Ioan Rusu, de lângă Primărie, avem 355 copilași (12 grupe: 3 grupe mici, 3 mijlocii, una mare și una cu program normal) iar la spațiul nou de pe str. Florilor avem 140 copilași (5 grupe: 3 grupe mici, una mijlocie și una mare). Un total de 736 copilasi si 26 de grupe. Plus copilașii de la Gradinita de pe str Horea!”,

1 thought on “Primaria Floresti a preluat spatiul fostei Gradinite “Mickey Mouse”. Vezi ce declara primarul Horia Sulea inaintea deschiderii gradinitelor!

  1. Despre cresa de stat nimic? Ca maine-poimaine incepe sa se deterioreze si nu a apucat sa fie folosita deloc!

Comments are closed.