Mon. Dec 5th, 2022

Pe Calea Turzii, accident cu trei autoturisme. O conducta de gaz a fost avariata. Vezi VIDEO!

Un accident rutier a avut loc in seara zilei de joi, pe Calea Turzii, municipiul Cluj-Napoca. In accident au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea fiind proiectat intr-o conducta de gaz.

“Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie de cca 40 de ani au fost consultați și transportați la spital de către echipajele medicale, se pare din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare. Pompierii au opturat o conductă avariată de gaz și au asigurat măsuri preventive până la sosirea echipei de intervenții a furnizorului de uttilități“, informeaza ISU Cluj.

“O tânără de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, la intersecția cu Strada Brașov, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Oncești, jud. Maramureș. Acesta la rândul său a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din orasul Hațeg, jud. Hunedoara, autoturism care a lovit și avariat ulterior o conductă de gaz. A fost rănit ușor conducătorul auto de 35 de ani”, relateaza politistii clujeni.


Sursa video: zcj.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11