Tue. Nov 29th, 2022

Grav accident de circulatie. Un tanar de 16 ani, transportat la UPU cu multiple traumatisme!

In seara zilei de joi, pe drumul Fagetului, s-a produs un grav accident de circulatie. Un tanar de 16 ani a fost ranit grav.

“Conducător auto de 23 de ani din comuna Băișoara, județul Cluj, a efectuat manevra de depășire neregulamentară într-o curbă la dreapta si a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 16 ani din Cluj-Napoca. Tânărul a fost rănit grav, conducătorul auto, ușor”, precizează IPJ Cluj.

Monociclu este considerat și un autoturism care poate fi condus de un adolescent de 16 ani, înainte de a avea 18 ani și a obține permisul de conducere, conform legii.

SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti avand masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm 3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h”.

Potrivit ISU Cluj – “O autospecială cu modul de descarcarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident produs pe strada Sfântul Ion din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 18.30”, a anunțat ISU Cluj.

Pompierii sosiți la locul accidentului au găsit două autoturisme avariate și o persoană încarcerată într-unul dintre acestea. S-au utilizat echipamentele pentru descarcerare pentru a realiza accesul echipajelor medicale la aceasta, apoi a fost preluată și transportată la spital de către echipajul SMURD, în stare gravă.”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11