Tue. Nov 29th, 2022

Locuitorii de pe Razoare si V. Garbaului le solicita celor de la VIVO 25 de metri de asfalt

Razvan Cazacu, TSD Floresti, a solicitat public celor de la VIVO o solutie pentru cetatenii care tranziteaza zilnic o portiune neasfaltata de teren aflat in proprietatea VIVO, care face legatura cu Str. Razoare.

Este vorba de cei 25 de metri de pamant, de langa parcul de joaca situat in dreapta intrarii 4.

Portiune de teren care in Toamna/Iarna, cand vor incepe ploile si ninsorile, va deveni aproape impracticabila.

Initiativa acestuia a prins aderenta, zeci de locuitorii din zona si-au aratat interesul, venind chiar si cu propunerea ca partea de cheltuiala pentru acea portiune de drum sa fie suportata de catre locuitorii din zona, VIVO! sa doar sa fie de acord cu aceasta propunere.


Razvan Cazacu:
Cu riscul de a deranja livratorii și alte persoane care folosesc aceasta porțiune de teren ca și cum ar fi drum pentru mașini, astăzi, am solicitat celor de la VIVO Cluj Napoca o soluție pentru persoanele care parcurg (la pas) zilnic acea porțiune de 25 de metri de pământ.

Câteva trepte și o rampă pentru cărucioare, poate chiar și un stâlp de iluminat cu senzor cred că ar aduce un beneficiu foare mare pentru locuitorii care tranzitează zona. Măcar spațiul privat să fie amenajat corespunzator, și poate, pe viitor mai putem spera și la un trotuar decent pe Str. Răzoare și Valea Gârbăului

Revin cu răspunsul acestora.

Urmeaza sa revenim cu raspunsul VIVO!

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11