Thu. Dec 1st, 2022

COVID-19// Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, a contactat noul coronavirus

Dan Petrescu, 52 de ani, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a contactat noul coronavirus.

Surse apropiate clubului susțin pentru ProSport că au apărut încă trei cazuri de COVID-19 în lotul campioanei: Arlauskis, titularul dintre buturile CFR-ului, Lacina Traore si tehnicianul Dan Petrescu.

GSP a făcut anunțul, iar lista celor infectați de la echipa ardeleană urcă în mod constant:

Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea, Bogdan Aldea (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor de portari), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut), Dan Petrescu (antrenor).

Claudiu Petrila, Cristi Bălgrădean și Cătălin Golofca au ieșit negativ, dar azi, pentru mai multă siguranță, refac testul.

Justin Ștefan, oficial LPF, a anunțat: „Celor de la CFR le-am spus să rămână în cantonament la Mogoşoaia, cu fiecare jucător izolat în cameră. Din momentul apariţiei unui caz de COVID la un club din Liga 1, conducerea desfăşurării evenimentelor o preia DSP-ul. De asemenea, există sancţiuni la nivelul FRF şi înţeleg că în privinţa cluburilor care au avut probleme cu COVID vor exista sesizări din partea persoanelor de acolo. Vom vedea mai departe dacă vor fi găsiţi vinovaţi sau nu.

E nevoie de un management mai responsabil, e nevoie de o atitudine mai responsabilă din partea jucătorilor şi a staff-ului, e tradiv să căutăm vinovaţi în momentul acesta şi să-i arătăm cu degetul pe cei din lumea fotbalului. În această săptămână vor fi testate toate cluburile din Liga I, vom vedea exact cum stă situaţia”.

Sursa: Prosport.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11