Mon. Jan 30th, 2023

Horia Șulea a câștigat definitiv procesul cu A.N.I.!

Primarul comunei Florești, Horia Șulea a câștigat definitiv la Curtea de Apel Cluj procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI).

consiliu local 2016 2020 060

 El a contestat raportul elaborat de inspectorii ANI prin care a fost declarat în conflict de interese.

Horia Șulea a contestat în instanță acest raport, iar judecătorii de la Curtea de Apel Cluj i-au dat câștig de cauză. Magistrații au admis contestația formulata de primarul comunei Florești și au anulat raportul ANI.

”Și noi și Parchetul am depus recurs, care au fost respinse. Noi am depus un alt recurs în temeiul dispoziţiilor art. 18 indice 1 Cod penal vechi. Nu pot să comentez o decizie definitivă și irevocabilă. Instanța a avut dreptate”, a declarat Călin Budișan, avocatul care l-a apărat în instanță pe Horia Șulea.

”Ce pot să spun, am avut încredere în justiție de la bun început. Făcătura a fost atât de evidentă, încât nu a putut să fie alt rezultat. Și într-adevăr, dreptatea s-a dovedit a fi învingătoare. Le mulțumesc tuturor celor care în ciuda problemelor care mi-au fost create, m-au ales încă o dată primar”, a declarat pentru Gazeta de Cluj, Horia Șulea.

sursa: gazetadecluj.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11