September 27, 2023

Trei mamici din Floresti s-au decis sa relanseze Piata de Vechituri/Oser de aceasta data… DEFINITIV si DECISIV. Aceasta le este intentia si sa speram ca nu li se vor pune “bete-n roate” de catre diferite institutii sau persoane fizice.

oser-floresti-2

Pe Facebook – Targul Florestenilor (https://www.facebook.com/groups/1157875384291977/?fref=ts) – organizatorii ne ofera cateva amanunte.

“TÂRGUL FLORESTENILOR va avea loc săptămânal , duminica, cu începere de la orele 8.00 in locația deja existenta, Piaţa Agroalimentară Floreşti ,str Eroilor nr 56.

Prima ediție a târgului va fi pe data de 2 Octombrie 2016, duminica si va fi dedicata MĂMICILOR.

Pe aceasta cale va anunțam ca începând cu data de 20.09.2016 vor începe înscrierile, pe baza de rezervare a locului de participare.

oser-floresti

Înscrierile se vor face doar telefonic la nr de telefon 0774587219,
pentru rezervare fiind nevoie de nume, prenume, nr de telefon.
Locurile se vor ocupa in ordinea înscrierilor.

Spațiul alocat unui comerciant este de 4 metri patrati (2/2 mp ), la prețul de 5 lei /loc.

Targul este conceput pentru a veni in întâmpinarea tuturor, al comercianților , al participanților si al vizitatorilor. Daca printre voi sunt doritori sa-si valorifice bunurile deținute sunteți așteptați cu drag sa participați la târg.

Pentru vizitatori încercam sa atragem comercianți cu marfa cât mai variata , producători din diverse domenii, divertisment pentru copii, tombole si multe alte atracții.

Pentru firme si mijloace de transport detalii in privat.

targul-florestenilor

Pentru vizitatori taxa va fi de 1 leu.

Daca vrei sa îmbinam utilul cu plăcutul, te așteptam duminica de duminica la targ.”