December 8, 2023

FOTO// Inundatii si in Cluj-Napoca, nu doar in Floresti. Vezi raportul ISU Cluj!

ISU Cluj a publicat in aceasta dimineață evidența tuturor intervențiilor desfășurate pentru “înlăturarea efectelor fenomenelor meteo extreme înregistrate pe parcursul zilei și nopții trecute.”

Popierii clujeni au intervenit pentru evacuarea apei cu cinci autospeciale, 6 motopompe din trei subunități ale ISU Cluj și s-a evacuat apa din mai multe subsoluri ale imobilelor de locuit din municipiului Cluj-Napoca și localitatea Florești.

“Un echipaj din Punctul de Lucru Florești a acționat pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc de apartamente care a fost inundat în cursul serii trecute.

În acest caz a fost inundat un subsol cu o suprafață de cca 2000 mp, cu cu funcțiunea de garaj. Apa acumulată în urma ploilor abundente a depășit adâncimea de 1 m în subsol.  Au fost deteriorate mai multe autoturisme și bunuri, parcate sau depozitate acolo.

În municipiul Cluj-Napoca s-a acționat pentru evacuarea din subsoluri pe străzile, Retezat, Edgar Quinet, Grigore Antipa, Câmpului, Eugen Lovinescu, Victor Felea și Carol Davila. În cea mai mare parte au fost afectate subsoluri și garaje din subsolurile caselor și blocurilor de locuințe, fiind deteriorate bunurile depozitate și într-un singur caz un autoturism parcat în garajul subteran.

S-a acționat pentru a evacua apa din trei apartamente situate în demisolurile blocurilor, situate pe str. Eugen Lovinescu, Victor Felea, respectiv Carol Davila”, transmite ISU Cluj.

1 thought on “FOTO// Inundatii si in Cluj-Napoca, nu doar in Floresti. Vezi raportul ISU Cluj!

  1. Felicitari inca o reusita oare cat mai suportam noi Florestenii sa si bata cineva joc de noi cum vrea el cu lucrari de doi bani care se fac asa doar sa ne scoata ochii cu ceva.Este Inanmisibil ce se poate face in aceasta comuna si nimeni nu este tras la raspundere.

Comments are closed.