Sat. Jan 28th, 2023

VIDEO// Primarul Horia Sulea ii anunta pe cei afectati de inundatia de aseara, de pe strada Eroilor, ca vor fi despagubiti

Pe pagina sa de Facebook, primarul Horia Sulea a postat un comunicat prin constructorul (n.red. SC NAPOCA SA) “lucrarii de acoperire a Vaii Sanaslaului” de “greseli grave in succesiunea lucrarilor” si, totodata, ii anunta pe toti locuitorii afectati de viitura produsa in urma ploii torentiale cazuta aseara ca vor fi despagubiti.

Persoanele pagubite sunt rugate sa se adreseze direct primarului!

Vezi declaratia si VIDEO!

“Din cauza unei greseli grave in succesiunea lucrarilor de constructie a canalizarii vaii Sânaslăului, parte din locuitorii strazii Eroilor au avut de suferit pagube materiale si mult mai multi pagube morale.

In nume propriu si al administratie publice a comunei Floresti, imi cer scuze public fata de toti locuitori afectati de aceasta grava greseala facuta de catre constructor.

Toti cei afectati material sunt rugati sa ma contacteze maine pentru a trimite o comisie care sa stabileasca valoarea pagubelor, ca eu la randul meu sa ma pot indrepta impotriva constructorului.

Voi fi intotdeauna alaturi de floresteni!”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11