April 18, 2024

Floresti// Pana in 15 septembrie, pe Valea Garbaului, Razoare si Sub Cetate vor circula autobuzele CTP. Vezi traseul noii linii “M”!

Cu ocazia inagurarii Parcului Pologon, primarul Horia Sulea a afirmat ca in Floresti, pana in 15 septembrie, va fi introdusa o noua linie de autobuz in urma negocierilor purtate cu Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public.

“In primavara acestui an am promis ca pana in toamna, mai precis pana la inceperea anului scolar 2020-2021, pe strazile Razoare, Valea Garboului si Sub Cetate vor circula autobuzele CTP.

Acum, va pot comunica si traseul noii linii de autobuz: Strada Bucium (cartier Manastur/Cluj-Napoca) – VIVO! – Valea Garbaului – strada Razoare – strada Tauti – strada Sub Cetate limita vestica a fostului Poligon, capat de linie.

Zilele trecute am primit toate aprobarile de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Cluj. Urmeza sa amenajam statiile de autobuz si sa trasam marcajele rutiere. 

Numarul noii linii de autobuz M nu a fost inca stabilit de catre conducerea CTP. Totusi, cel mai probabil va fi M27″, ne-a declarat in cursul acestei zile primarul Horia Sulea.