Sat. Dec 3rd, 2022

Augustin Criste – cel mai “dulce” candidat la Primăria Florești

Cunoscut la nivel național ca jurnalist de televiziune și prezentator de emisiuni la radio, Augustin (Dinu) Criste , candidatul PMP la Primăria din Florești a creat în ultimii 2 ani cel mai cunoscut brand de ciocolată artizanală din România.
A învățat să facă ciocolată ca la Bruxelles de la doi Maeștri ciocolatieri belgieni astfel încât astăzi realizează peste 100 de sortimente de ciocolată. A fost invitat să-și prezinte afacerea la Imperiul Leilor la Pro Tv de unde s-a întors cu un nou partener de afaceri. Cristian Onețiu, un milionar din Top 300 România i-a propus să cumpere 25% din afacere. Onețiu este foarte cunoscut în România pentru calitatea lui de a crește afaceri care au potențial.
Povestea brandului de ciocolată condus de Criste a ajuns pe toate canale mari de televiziune din România și în presa de business deasemenea.
Un personaj complex, preot misionar, jurnalist de televiziune, ciocolatier, antreprenor, Augustin candidează la Primăria comunei Florești din convingerea ca floreștenii merită mult mai mult decât au primit până acum, merită sa aibă acces la o viață mai bună imediat.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11