Tue. Jan 31st, 2023

Floresti/ Convoiul umanitar pentru refugiatii ucraineni a plecat spre granita/ Florestenii au donat cantitati mari de alimente

Florestenii au donat peste 10 tone de alimente si alte produse nealimentare (haine, jucarii, etc) pentru refugiatii ucraineni. Convoiul umanitar, un autotren si alte cinci autoutilitare, a plecat din Floresti spre Sighetu Marmatiei. 

”Acest sfârșit de săptămână a fost unul dintre cele mai intense, de la inițierea Apelului la Solidaritate, lansat în numele Primăriei și al meu personal, pentru ajutoarea refugiaților din Ucraina.

Colete cu produsele necesare, alimentare sau nealimentare au fost livrate de câteva ori în această săptămână, în functie de cererile primite si de necesități, familiilor cazate în locuințe puse la dispoziție pe raza comunei, sau în apropiere.

Le mulțumesc pentru implicare partenerilor noștri și locuitorilor Floreștiului. Le mulțumesc pentru seriozitatea și implicarea de care dau dovadă și modul exemplar în care au înțeles să își ofere ajutorul.

Cel mai mare transport, un camion de 7,5 tone, cu bunuri de primă necesitate, dar și alimente, produse de igienă, a pornit de la Florești pentru copiii și adulții găzduiți de autorități și de către mănăstiri în zona Sighet.

Acestuia i s-au adăugat alte cinci autoutilitare care s-au îndreptat spre zona de graniță cu produsele donate de floreșteni, către asociații de caritate care oferă o masă caldă refugiaților cazați în Parohia Botiz, sau direcționate în funcție de nevoi de către Primăria Sighet”, a declarat primarul Florestiului.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11