Fri. Jan 27th, 2023

EXCLUSIV/ In primavara lui 2022, JYSK isi deschide magazin in Floresti!

Cladirea de birouri si o parte a anexelor fostei ferme de pui Amareto-Euravis, Floresti/ strada Cetatii, se afla in plin proces de reconfigurare a interioarelor, respectiv de refatadizare.

Nicolae Coborzan, proprietarul cladirii, ne-a declarat in exclusivitate ca o parte din parterul cladirii a fost inchiriat deja de catre JYSK Romania.

La parterul imobilului vor mai functiona o farmacie si un magazin de cosmetice, iar magazinul de carne de pui va fi mutat intr-una din anexe.

Etajul cladirii, conform spuselor proprietarului, ar putea fi ocupat de o importanta clinica romaneasca cu un nume istoric (!!!).

P.S. Despre JYSK – Lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină şi care este deţinut de familia fondatorului original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care a avut întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În 1979 a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraş ca mărime din Danemarca, Aarhus – unde, întâmplător, se află şi acum – Larsen avea planuri mari, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va creşte compania sa. Larsen a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului până în 2001) în diverse localități din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara graniţelor, în ţara vecină, Germania.

În prezent, grupul JYSK cuprinde peste 3000 de magazine în următoarele 50 de ţări din întreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Rusia, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia de Nord, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Armenia, Muntenegru, Grecia, Albania, Vietnam, Malta, Portugalia, Georgia, Bielorusia, Tajikistan, Moldova, Belgia, Kuwait, Dubai, Thailanda, Irlanda și Azerbaidjan.

Cifra anuală de afaceri a JYSK este de 4,1 miliarde euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar compania are peste 26.500 de angajaţi. (Wikipedia)

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.

2 thoughts on “EXCLUSIV/ In primavara lui 2022, JYSK isi deschide magazin in Floresti!

  1. Era vorba ca se va contrui Kaufland ! Se pare ca a fost doar o informatie falsa aruncata in presa in februarie 2021

    1. Nu a fost vorba despre nicio informatie falsa. Kaufland a cumparat terenul unde se afla HALELELE!!!! Daca cititi materialul din februarie poate o sa intelegeti!!!! Cladirea de birouri nu a fost scoasa la licitatie. Apartine in continuare d-nului Coborzan. E greu?????

Comments are closed.

test11