December 4, 2023

CNCAV/ Asa arata tomografiile computerizate a patru pacienti nevaccinati si infectati cu COVID-19

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea (CNCAV) impotriva COVID-19 a publicat in cursul zilei de ieri, pe pagina oficiala de Facebook, tomografiile computerizate (n.red. reconstructie tridimensionala) a 4 PACIENTI NEVACCINATI si INFECTATI cu noul coronavirus.

„Nu vă jucaţi cu sănătatea! Tomografiile computerizate cu reconstrucţie tridimensională a patru pacienţi nevaccinaţi, bolnavi de COVIDtineri au ajuns să fie internaţi la terapie intensivă”, este mesajul postat de CNCAV.-19, recent internaţi în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale <Victor Babeş> din Bucureşti. Boala COVID-19 nu ţine cont de vârstă şi tot mai mulţi  şi tot mai mulţi tineri au ajuns să fie internaţi la terapie intensivă.”

Autoritățile reiterează faptul că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19 – “prin vaccinare se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare şi se reduce considerabil riscul de deces.”