March 23, 2023

E OFICIAL: JEAN MICHEL JARRE CONCERTEAZA IN NOIEMBRIE LA CLUJ!

Jean Michel Jarre  va concerta la Cluj, pe 11 noiembrie, la Sala Polivalentă, fapt confirmat inclusiv de afisul publicat de artist pe pagina sa de Facebook.

Concert-Jean-Michel-Jarre-la-Bucuresti-Concerte-600x426

“Sunt încântat să vă anunţ prima listă de date pentru electronica World Tour. Verifică-ţi biletul locale pentru locuri pre-vânzări. Generale pe vânzări, este data de 18 martie. Mai multe informaţii să urmeze în curând. Ne vedem pe drum…”, a scris Jean Michel Jarre.

jean michel farre

Consiliul Local a dublat suma alocată showului artistului francez, după un amendament adus de penelista Ligia Bocşe, astfel că pentru concertul „Jean Michel Jarre” suma totală alocată este de 100.000 de lei.

Mă bucur că alocarea pentru concertul Jean Michel Jarre a fost dublată, mi-aţi dat o veste bună, din păcate este doar o mică parte din suma necesară pentru organizarea concertului, din calculele mele ar fi nevoie de 6.500 de spectatori în Sala Polivalentă ca să fim break-even, adică tanda pe manda. Suma aceasta garantează că concertul va avea loc, în 11 noiembrie”, a spus organizatorul de evenimente Mircea Buteanu, pentru Ziua de Cluj.

Jean-Michel André Jarre s-a născut pe 24 august 1948 în Franţa. Este un compozitor şi instrumentist,  considerat unul dintre pionierii muzicii electronice. Este cunoscut pentru concertele în aer liber cu spectatori în număr record, în care sunt folosite efecte laser şi artificii, unde spectacolul vizual profită de peisajele şi de arhitectura din împrejurimi. Se estimează că Jarre a vândut 80 de milioane de albume şi discuri single. A scos 19 albume de studio şi 12 live. Cele mai cunoscute sunt Équinoxe sau Oxygene. (sursa: clujulcultural.ro)