April 24, 2024

Proiectul imobiliar de 40 de milioane de euro de pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca va fi gata în decembrie

Proiectul imobiliar Platinia, dezvoltat de omul de afaceri Sile Puşcaş pe fosta platformă a fabricii de bere Ursus din Cluj-Napoca, va fi finalizat până în luna decembrie a acestui an, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 40 mil. euro.
platinia-center
În prezent structura de rezistenţă este finalizată în totalitate, zidăriile şi compartimentările interioare în proporţie de 60%, iar instalaţiile în proporţie de aproximativ 30%.
Amplasat în zona centrală a Clujului, ansamblul Platinia se află în apropierea parcului central, a stadionului Cluj Arena, a sălii polivalente şi a complexului studenţesc Haşdeu.
„Lucrările la ansamblul Platinia sunt într-o fază avansată, iar termenul estimat pentru finalizarea întregului proiect este luna decembrie 2016. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 40 de milioane de euro, fiind în momentul de faţă una dintre investiţiile majore de pe piaţa imobiliară locală“, a declarat pentru ZF Transilvania Oana Bănuţ, PR şi marketing manager al Platinia.
Antreprenorii au cumpărat 12.800 de metri pătraţi din terenul fostei fabrici, lot pe care au prevăzut dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi deasupra căruia vor fi ridicate trei blocuri cu aproximativ 300 de apartamente.
Sursa: ZF.ro