Sat. Feb 4th, 2023

Drumurile Clujului, împânzite de poliţişti. 19 permise de conducere reţinute!

Poliţiştii rutieri s-au aflat miercuri în teren, pe principalele artere rutiere din localităţile urbane, dar şi pe sectoarele DN1 din judeţ, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave.

politie rutiera 5

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au constatat 153 de abateri, dintre care şapte privind viteza de deplasare, 48 de traversare neregulamentară a pietonilor, 13 de neacordare prioritate de trecere la pietoni şi 85 de alte abateri. Toate abaterile constatate de poliţişti au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, atât în baza neregulilor constate, cât şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii clujeni au reţinut 19 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi pentru sancţionarea promptă a acestora, poliţiştii au folosit echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, aflate în dotare.

sursa: ziuadecj.realitatea.net

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11