December 2, 2023

CLUJMEDIA: 10 Motive pentru care Clujul este cel mai bun oras din Europa

Adrian Docea, consultant în branding şi publicitate, a creat site-ul bestcityineurope.com care prezintă, în engleză, 10 motive care califică Clujul drept „cel mai bun oraş din Europa“. Prima sa afacere, o agenţie de publicitate, a deschis-o la 19 ani. A lucrat mai mulţi ani la BBDO, cea mai mare agenţie de publicitate din Europa Centrală şi de Est, unde a fost şi director de strategie timp de patru ani la filiala din Moscova conform ClujMedia.

Foto: Lucian Nuta
Foto: Lucian Nuta

„Clujul ştie cum să trăiască frumos. Oamenii îşi fac timp de alţi oameni şi rareori am găsit asta în alte oraşe. În Cluj oamenii ştiu să se bucure de viaţă, de terase, de parcuri, de film, de muzică.Ceea ce cred eu e foarte încurajator: îmi spune că frumuseţea Clujului nu stă în arhitectură – nici măcar nu sunt convins că e oraşul e cel mai frumos din România – şi ştiu că românii din Braşov, Sibiu sau Timişoara sunt de aceeaşi părere – frumuseţea Clujului vine din energia pozitivă pe care o emană oraşul, şi asta are legătura directă cu studenţimea clujeană“, spune Adrian Docea, „tatăl“ site-ului www.bestcityineurope.com, care promovează Clujul în toată lumea, scrie Yahoo News..

Cele 10 motive: Clujul este cel mai progresist oraş din Europa, oraşul cu cel mai curat aer din Europa, calitatea mâncării este incredibilă, Clujul iubeşte filmul şi muzica, Clujul este printre cele mai bune oraşe din Europa pentru a porni o afacere în IT, Clujul are un centru vechi frumos şi o viaţă de noapte uimitoare, Clujul se află la 10 mile de munte, toate marile oraşe sunt uşor accesibile (din judeţul Cluj), Costul vieţii este de două ori mai mic decât în Europa de VestClujul este capitala Transilvaniei.

Sursa: ClujMedia