May 22, 2024

Doua numere de telefon pentru sensibilizarea operatorului de salubritate RDE@AVE

Din data de 2 iunie, deseurile menajere din Floresti sunt ridicate de catre SC RDE Harghita SRL in asociere cu SC AVE Bihor.

Primaria Floresti a organizat nu mai putin de cinci (5) licitatii pentru desemnarea operatorului de ridicare si selectare a deseurilor menajere.

Contractul dintre UAT Floresti si Asocierea SC RDE Harghita/SC AVE Oradea se intinde pe o perioada de 4 ani. La fiecare sase luni (6) se vor semna contracte subsecvente.

Valoarea contractului pe 4 ani este de 50 milioane de lei, plus TVA. Suma pentru 2020 este de 4,1 milioane de lei, iar apoi sumele anuale vor varia in functie de modul în care se va face colectarea selectiva.

In cadrul conferintei de presa, primarul Horia Sulea declara ca pierderile financiare pentru neplata taxei de salubritate si nedeclararea corecta a numarului de persoane care locuiesc intr-un apartament/casa se ridica la aproxiamtiv 5 milioane de lei anual. Adica, 1 milion de euro!

Din pacate, activitatea noului operator de salubritate se desfasoara cu dificultate.

Sunt zone in Floresti unde deseurile menajere nu s-au ridicat chiar si de 12 zile.

De altfel, Korosfoy Sandor – Director General al RDE Harghita, respectiv managerul de proiect al Asocierii AVE Bihor/RDE Harghita – declara la conferinta de presa organizata impreuna cu primarul Horia Sulea ca “vom ajunge la performanta maximă in luna august.”

Pentru a nu mai ajunge in situatia de acum trei ani, cand in Floresti deseurile menajere nu au fost ridicate cu saptamanile, si cu acceptul managerului de proiect, Floresti24.ro va ofera doua numere de telefon ale operatorului de salubritate:

Contact: 0732 690 717; Reclamatii: 0732 690 715

 

 

 

1 thought on “Doua numere de telefon pentru sensibilizarea operatorului de salubritate RDE@AVE

  1. Fac adevărate minuni numerele de telefon, mai ales cel de la reclamații. Am sunat în jurul orei 9:30 în această dimineață iar la 10 fix deja se ridicau gunoaiele din spatele Profi de pe Eroilor, zona blocurilor 84, 86. Așadar, încă un număr la care trebuie să sunăm când vrem să fie prestate servicii plătite cel mai scump din toată RO pe parte de salubrizare…

Comments are closed.