Mon. Dec 5th, 2022

Cum se face HINGHEREALA in FLORESTI. Vezi VIDEO!

Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA a tras un semnal de alarma privitor la modul cinic si barbar in care sunt prinsi si bagati in custi cainii de pe strazi de catre hingheri sub privirile “militienilor” locali Este vorba despre acei “militieni”, care chemati sa opreasca lucrul pe santiere dupa orele 23.00 sau poate chiar trecut de miezul noptii, dau mana cu muncitorii si pleaca!

Primaria Floresti a contractat pentru acest serviciu o alta firma decat cea care a activat in anii trecuti, insa numele acesteia este tinut la secret.

Din pacate, actiunea nu face diferenta dintre cainii sterilizati, cu crotal in urechi, pentru care cineva a cheltuit bani, si cei nesterilizati… ADUSI si ABANDONATI in Floresti, in amrea lor majoitate de catre muncitorii de pe SANTIERE!!!

„In Floresti a inceput actiunea de capturare a cainilor fara stapan, lucru anuntat pe siteul Primariei. Dupa cum vedem in filmarea alaturata normele legate de transportul cainilor capturati sunt incalcate de catre firma de ecarisaj contractata de catre Primaria Comunei Floresti. Legislatia in vigoare prevede transportul in custi individuale, iar din filmare reiese ca in aceiasi cusca sunt transportati doi caini. Pe baza legii accesului la informatii publice nr. 544/2001 cerem Primariei Floresti sa faca cunoscut numele firmei si a contractului de ecarisaj, precum si modul in care aceasta a castigat licitatia publica!”, au anunțat cei de la NUCA pe Facebook.

Imagini surprinse pe strada Porii!

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11