Wed. Dec 7th, 2022

In curtea Primariei Floresti, de astazi, vineri 13 decembrie, si pana pe data de 23 decembrie, se desfasoara Targul de Craciun.

Sunt amplasate 10 casute si o scena, pe care, din data de 16 decembrie, vor evolua ansamblurile de copii de la gradinitele din Floresti, de la Scoala Gheorghe Sincai si al Ansamblului Soimii Carpatilor Floresti.

“In perioada Sărbătorilor de Iarnă 2019, Primăria Florești va organiza Târgul de Crăciun Florești 2019.

Astfel, în perioada 13-23 decembrie, parcarea din curtea primăriei va deveni un tărâm mirific, de poveste de iarnă.

Nu va lipsi Căsuța lui Moș Crăciun. Așa că îi invităm pe toți copiii să fie Ajutoarele lui Moș Crăciun.

Cei mici sunt așteptați pe întreaga perioadă a Târgului, zilnic, de la 18 la 19, la Căsuța lui Moș Crăciun cu ornamente lucrate manual, specifice Crăciunului. Acestea vor împodobi Căsuța lui Moș Crăciun, iar cei mici, drept răsplată vor primi de la Moș Crăciun câte un mic cadou.

Căsuța Moșului va fi deschisă zilnic, între orele 18-19. Programul de colinde tradiționale va debuta pe 16 decembrie, cu un spectacol deosebit al copilașilor de la grădinițele din Florești, de la Școala Gheorghe Șincai și al Ansamblului Șoimii Carpaților Florești.

Apoi, zilnic, tot de la 18 la 19, pe scena Târgului vor fi interpretate colinde tradiționale de invitați speciali”, se arata in comunicatul Primariei Floresti.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11