May 28, 2023

Comunicat Primaria Floresti/ Imobilul de pe strada Porii, nr.162, cuprins de incendiu, va fi refacut

Primarul ii anunta pe locuitorii imobilului de pe strada Porii, nr. 162, sc 1-4, cuprins de incendiu in dupa-amiaza zilei de joi, 7 aprilie, ca planul de refacere a apartamentelor afectate este pregatit si va fi pus in aplicare imediat ce ISU finalizeazaRaportul cu Expertiză pentru Evaluarea Cauzelor și a Pagubelor Produse în imobil.”

Comunicat

În atenția tuturor familiilor afectate de incendiul de ieri de la blocul de pe strada Porii nr. 162, și a întregii comunități.

Vreau să vă aduc la cunoștință că am reușit să pregătim un plan prin care imobilul cu apartamentele afectate să fie refăcut.

Vreau să mulțumesc celor care au răspuns apelului meu de a ajuta familiile afectate, iar pentru mine rezolvarea acestei situații este o prioritate. În cel mai scurt timp posibil familiile afectate de incendiul de ieri se vor întoarce ACASĂ.

Mulțumesc întregii comunități florestene, care s-a mobilizat cu rapiditate și care a oferit sprijin familiilor afectate. Am reușit să cazăm 9 familii, peste noapte, la o pensiune din apropiere.

Le mulțumesc pompierilor și specialiștilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, tuturor autorităților pentru implicare.

În momentul în care vom primi de la ISU Raportul cu Expertiză pentru Evaluarea Cauzelor și a Pagubelor Produse în imobil, vom trece la acțiune.